Великобритания отбеляза най-голямото ежедневно нарастване на смъртните случаи от коронавирус

...
Великобритания отбеляза най-голямото ежедневно нарастване на смъртните случаи от коронавирус
Коментари Харесай

The Guardian: Великобритания отбеляза най-големия си ръст на смъртни случаи от коронавирус

Великобритания означи най-голямото всекидневно повишаване на смъртните случаи от ковид - 87 смъртни случая, в това число 21 в една лондонска болница, написа английския вестник The Guardian, представен от " Фокус ".
Това съставлява съвсем 26% нарастване за 24 часа, като общата смъртност в Обединеното кралство скочи от 335 на 422 души.
Последните ежедневни данни включват 21 смъртни случая в лондонска болница, която разгласи „ сериозно положения “ предходната седмица, откакто изчерпаха леглата за сериозни грижи.Тя помоли околните лечебни заведения да поемат пациентите, защото не може да се оправи с настаняването им
21-те смъртни случая болничното заведение са измежду 83-та души, които са умряли в Англия през последните 24 часа, като общият брой на смъртните случаи в Англия е 386. Те варират във възраст от 33 до 103 години. Всички са били в уязвими групи, съгласно данните на Националната здравна система.
Смята се, че 33-годишният юноша е най-младата жертва във Англия до момента. В неделя бе обявено, че 18-годишен е умрял от ковид в Ковънтри, само че след това се оказа, че младежът е тестван позитивно за заболяването, само че е умрял от несвързано положение.
Досега в Шотландия има 16 смъртни случая от ковид, 17 в Уелс, в това число още един разгласен във вторник и три в Северна Ирландия..
Здравният министър Мат Ханкок съобщи, че пикът на епидемията от Обединеното кралство се чака " след няколко месеца ". Той също по този начин удостовери проектите, разкрити в Guardian, за разкриване на спонтанна болница в изложбения център ExCel в Лондон, с до четири хиляди кревати.
Още: " Румъния към този момент е номер две по болест с ковид на Балканите, в Съединени американски щати нещата ескалират "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР