Великобритания обяви, че ще премахне ограничението върху броя на визите,

...
Великобритания обяви, че ще премахне ограничението върху броя на визите,
Коментари Харесай

Великобритания отменя ограниченията за медицински работници

Великобритания разгласи, че ще отстрани ограничаването върху броя на визите, издадени на задгранични лекари и медицински сестри , с цел да помогне за облекчаването на дефицита на личен състав в английската здравна система, оповестява " Асошиейтед прес ".

Говорител на премиера Тереза Мей означи, че държавното управление е освободило лекарите и медицинските сестри от страни отвън Европейския съюз от ограничавания за броя на издаваните визи за квалифицирани служащи, които могат да се издават всяка година.

Това е първото облекчение на имиграционните правила от страна на консервативното държавно управление, което има отдавнашна - и неизпълнена - цел да ограничи чистата имиграция до равнища под 100 хиляди души. Понастоящем тя е повече от два пъти по-голяма.

Критиците настояват, че задачата е случайна, нереалистична и стопански нездравословна .

Хора от всичките останали 27 страни членки на Европейски Съюз в този момент могат да живеят във Англия според разпоредбите на Общността за свободно придвижване. Те ще изгубят автоматизирано това право, когато Англия напусне Европейски Съюз през идната година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР