Великобритания незабавно ще прекрати свободата на движение за хора от

...
Великобритания незабавно ще прекрати свободата на движение за хора от
Коментари Харесай

Край на свободното движение на хора от ЕС до Великобритания след Brexit

Великобритания неотложно ще приключи свободата на придвижване за хора от Европейския съюз след Брекзит на 31 октомври. " Свободата на придвижване, както е сега, ще завърши на 31 октомври, когато Англия напусне Европейски Съюз ". Това съобщи говорителка на " Даунинг стрийт " 10, представена от БГНЕС. Тя добави, че държавното управление възнамерява " по-строги правила “ по отношение на отношението към престъпността на хората, влизащи във Англия.

``
реклама
 
" В момента се създават детайлностите за други промени след 31 октомври - за нова имиграционна система ", съобщи говорителката.
 
Англия се готви за дефицит на храни, медикаменти и гориво при " корав " Brexit
 
Промяната идва на фона на възходящите опасения, че Англия ще напусне 28-членния блок без договорка след два месеца и половина.
 
3,6 милиона жители на Европейски Съюз, които към този момент са във Англия, би трябвало да аплайват за " непрекъснат открит статут " по скица на вътрешно министерство, почнала от предшественика на Джонсън Тереза Мей. Засега обаче единствено към един милион са се сдобили с подобен статут.
 
През януари държавното управление на Мей съобщи, че ще приключи свободното придвижване " допустимо най-скоро " след Brexit без договорка, само че ще продължи да разрешава пристиганията на Европейски Съюз " единствено за временен интервал ".
 
Новият английски министър председател Борис Джонсън съобщи, че избира основана на опита имиграционна система след Brexit, само че занапред от " Даунинг Стрийт " ще разкриват цялостните детайлности.
 
Критиците, представляващи жителите на Европейски Съюз, настояват, че той се пробва да избегне парламентарния надзор на променената си позиция към новите идващи след Brexit и се притесняват, че тези, които към този момент са във Англия, могат да попаднат под действието на новите правила по простъпка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР