Великобритания напуска Европейския съюз на 31 октомври, въпреки парламента, обяви

...
Великобритания напуска Европейския съюз на 31 октомври, въпреки парламента, обяви
Коментари Харесай

Джонсън: Брекзит на 31 октомври, въпреки парламента

Великобритания напуща Европейския съюз на 31 октомври, макар Народното събрание, разгласи английският министър председател Борис Джонсън по време на чуването си от Народното събрание, който още веднъж се събра след решението на Върховия съд.  В речта си, той упрекна депутатите, че умишлено работят против процеса по Брекзит и саботират работата на държавното управление, написа Булнюз.

" Правителството има проект за след Брекзит. Илюзия е да се чака, че гласоподавателите ще не помнят последните 3 години и при нов референдум ще гласоподават друго. Хората виждат ясно какво се случва ", съобщи той. Борис Джонсън предложи на опозицията да внесе избор на съмнение към държавното управление. " Имате време до края на днешния ден да внесете предложение за избор на съмнение към държавното управление ", съобщи Джонсън в изказване към Народното събрание. „ Хайде, давайте! “, продължи той, крещейки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР