Великобритания направи още стъпка към напускане на ЕС на 31

...
Великобритания направи още стъпка към напускане на ЕС на 31
Коментари Харесай

Великобритания направи още една стъпка към Брекзит

Англия направи още стъпка към овакантяване на Европейски Съюз на 31 януари, откакто Народното събрание утвърди законопроекта, нужен за одобрение на съглашението с Брюксел, заяви Ройтерс.

Премиерът Борис Джонсън отхвърли да одобри каквито и да било промени в закона за съглашението за овакантяване на Европейски Съюз макар възраженията на опозиционни депутати, че е втвърдил изискванията му.

Депутатите от горната камара на английския парламент можеха да се опитат да внесат още веднъж промени, само че взеха решение да се въздържат и по този начин разрешиха приемането му.

Одобряването на съглашението от Европейския парламент е планувано за 29 януари, с което Англия ще може да напусне публично Европейски Съюз на 31 януари.

След успеха на Консервативната партия на предварителните парламентарни избори на 12 декември предходната година, Брекзитът стана тематика, за която никой не желае да слуша - даже Борис Джонсън, написа английският в. " Гардиън ", отбелязвайки, че в прочут смисъл това е облекчение за цялата страна, която има потребност да не помни контузията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР