Великобритания налага санкции на пет руски банки. Това обяви британският

...
Великобритания налага санкции на пет руски банки. Това обяви британският
Коментари Харесай

Джонсън изпълни заканата, наложи санкции на 5 руски банки

Великобритания постанова наказания на пет съветски банки. Това разгласи английският министър председател Борис Джонсън в изказване пред Народното събрание, оповестява SkyNews. Банките, чийто активи се замразяват, са Rossiayaz Bank, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank и Black Sea Bank. По-рано през днешния ден, той предизвести, че ще наложи незабавни наказания след решението на Путин за независимостта на Донецк и Луганск.

Действията на английските управляващи се подхващат в отговор на дейностите на съветския президент Владимир Путин, който призна независимостта на сепаратистките републики Донец и Луганск.

Санкции се постановат и на трима съветски жители " със доста богатсво ", чийто активи ан английска територия се замразяват, съобщи Джонсън. Това са Генади Тимченко, Борис Ротенберг и Игор Ротенберг, оповестява SkyNews. На тримата е неразрешено да влизат и обитават на английска територия.

По думите на Джонсън „ би трябвало да се подготвим” за идващия ход на Русия, която преди ден явно наруши всички мирни съглашения. „ С речта си, с която съветският президент Владимир Путин признава независимостта на Луганск и Донецк, той отхвърля суверенитета на Украйна като държава”, акцентира английския министър председател. И добави: „ Миротворческите сили, които господин Путин изпраща в Източна Украйна в действителност целят да възобновят нашествието в страната”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР