Великобритания може да увеличи военното си присъствие в Азия и

...
Великобритания може да увеличи военното си присъствие в Азия и
Коментари Харесай

Британия иска да увеличи военното си присъствие в Азия и да сдържа Китай

Англия може да усили военното си наличие в Азия и да предприеме редица други дейности за въздържане на Китай , оповестява " Файненшъл таймс " и цитира други сходни проекти, разисквани тази седмица в Лондон с членове на английския кабинет от командирите на сухопътните сили, флота и военновъздушните сили на Обединеното кралство .

Заплахата от Китай ще е една от главните тематики в идния обзор на английската национална тактика за защита и външна политика. Публикуването на документа е отсрочено заради пандемията COVID-19, и в този момент би трябвало да бъде показан през есента.

Очаква се в него на държавното управление да се предложи да усили наличието си в областта на ползите на КНР , действайки по-активно с НАТО, както и да разшири съдействието със съседите на Пекин - Сеул и Токио .
 Съединени американски щати изпрати ударна група с два самолетоносача в региона на китайски Военноморски сили учения
Съединени американски щати изпрати ударна група с два самолетоносача в региона на китайски Военноморски сили учения

" Нимиц " и " Роналд Рейгън " организираха интервенции " с цел да поддържат свободния и открит Индо-тихоокенаски район "

Очаква се в Лондон да извърнат по-голямо внимание на киберсигурността и готовността за хибридна борба с Китай , макар обстоятелството, че директната военна борба се смята за малко евентуална .

Ръководителят на английската парламентарна комисия по защитата Тобиас Елууд разяснява, че Лондон би трябвало да извърши " фундаментално рестартиране " в връзките с Пекин .

Той предизвести управлението на кралството против понижаване на размера на въоръжените сили и разноските за защита заради финансовите последствия от пандемията.

" Трябва да разберем по какъв начин ще се оправим с Китай , който още преди края на живота ни ще задмине Съединени американски щати стопански, софтуерно и военно ", съобщи Елууд, който е и заместител министър на външните работи и министър на защитата в държавните управления на Дейвид Камерън и Тереза ​​Мей.
 Австралия влага близо $200 милиарда в ударните си качества по въздух, море и суша
Австралия влага близо $200 милиарда в ударните си качества по въздух, море и суша

Пренасочва военни активи, с цел да се концентрира върху индо-тихоокеанския район

Военните специалисти също акцентират нуждата от преоборудване на двата нови английски самолетоносача , " Принцът от Уелс " и " Кралица Елизабет ".

Както английският пенсиониран военачалник Ричард Барънс акцентира, Китай разполага с оръжие в арсенала си, основан особено за заличаване на самолетоносачи и изтребители, основани на самолетоносачи , което доста лимитира способността на Англия да показва мощ в Южнокитайско море .

Едно от вероятните решения е потреблението на самолетоносачи като платформа за дронове .

Притесненията на ръководещата Консервативна партия по отношение на политиките на Китай ескалират, откакто Пекин одобри закона за национална сигурност в Хонконг .

За проблем се приема и зависимостта на английската промишленост, здравната система и телекомуникационния бранш от китайския импорт . Британските управляващи създават и тактика за понижаване на тази взаимозависимост.
 Повече не сме военна суперсила, призна Борис Джонсън, само че разгласи инфраструктурна гражданска война
Повече не сме военна суперсила, призна Борис Джонсън, само че разгласи инфраструктурна гражданска война

Това е стратегия за работни места
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР