Великобритания може да е в траур... или пък не, въпрос

...
Великобритания може да е в траур... или пък не, въпрос
Коментари Харесай

Принц Хари официално смени местожителството на САЩ

Великобритания може да е в печал... или пък не, въпрос на позиция. Разпространени от медиите на Острова документи демонстрират, че принц Хари към този момент и публично не е част от Великобритани я. На тях се вижда, че херцогът на Съсекс е показал като свое главно местопребиваване Щатите .

За първи път обаче сходна информация е реалност, откакто двамата със брачната половинка му Мегън Маркъл напуснаха територията на Обединеното кралство през 2020 година

Любопитно е, че преди няколко години, представен от Daily Mail, Хари съобщи на събитие в Англия, че " Англия е моят дом и мястото, което обичам, а това в никакъв случай няма да се промени ".

Емоционално, това може и да е истина, само че не щеш ли близо 5 години по-късно, налице са както смяната в местожителството, по този начин и редицата кавги сред него и останалите членове на Кралското семейств о.

Самите документи, оповестени от Companies House показват, че " принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс е гражданин на Съединени американски щати " , като смяната се е случила преди към година, на 29 юни 2023 година



Датата съответствува относително и с момента, в който к рал Чарлз III реши да отнеме имението " Frogmore Cottage ", което се водеше на тяхно име и да го даде на брат си, принц Андрю. Това се случи след публикуването на скандалните записки на Хари - " Резервен " (Spare) .

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР