Великобритания изпраща самолет до Лима, който да репатрира граждани на

...
Великобритания изпраща самолет до Лима, който да репатрира граждани на
Коментари Харесай

Великобритания връща от Перу със самолет граждани от ЕС

Англия изпраща аероплан до Лима, който да репатрира жители на кралството, намиращи се в Перу, оповестява Министерство на външните работи.

На борда на самолета ще бъдат допускани и жители от страни на Европейски Съюз. Той ще излети от летище " Хийтроу " през днешния ден. Предвижда се полетът да се осъществя от Лима на 23 март и да дойде назад във Англия на 24 март. Предстои да бъдат доказани точните часове на политане и кацане.

Гражданите на Европейски Съюз, които желаят да се възползват от полета, би трябвало да се извърнат към посолството на Англия в Перу. Крайният период за заявяване на място е 23 март, 8.00 ч. по Гринуич. Местата на полета са лимитирани и английските управляващи не могат да подсигуряват извозването на всички жители, в случай че полетът се запълни, предизвестяват от ведомството.

От Министерство на външните работи припомнят, че оповестените полети за репатриране на жители, проведени от страни от Европейски Съюз, от които могат да се възползват и други европейски жители, са оповестени на уеб страницата на Министерство на външните работи, в секция " Коронавирусът - какво да вършим " - https://www.mfa.bg/bg/customnews/main/24736
 Автрия и Германия провеждат спомагателни полети, с цел да приберат сънародниците си
Автрия и Германия провеждат спомагателни полети, с цел да приберат сънародниците си

На борда на самолетите ще позволяват и жители от други европейски страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР