Великобритания иска бъдещите отношения с Европейския съюз да се основават

...
Великобритания иска бъдещите отношения с Европейския съюз да се основават
Коментари Харесай

Великобритания желае приятелски отношения с ЕС след Брекзит

Великобритания желае бъдещите връзки с Европейския съюз да се основават на приятелско съдействие, съобщи през днешния ден представител на английския министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, представен от Ройтерс.

Той сподели това в отговор на въпрос във връзка отчет, в който написа, че Англия може да бъде санкционирана, в случай че наруши изискванията на бъдещото комерсиално съглашение с Европейски Съюз.

Брюксел: Европейски Съюз и Лондон няма да почнат договаряния за бъдещите връзки незабавно след Брекзит

По-рано в. "Файненшъл таймс " писа, че проектите, показани през вчерашния ден от Европейската комисия, навеждат на мисълта, че Англия може да бъде санкционирана или да изгуби преференциалния си достъп до пазара на Европейски Съюз, в случай че наруши изискванията на бъдещо съглашение за двустранните връзки.

Говорителят на английския министър председател съобщи също, че държавното управление ще се опита да отхвърли всевъзможни промени, които ще внесе в договорката за развода Камарата на лордовете, горната камара на Народното събрание, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР