Великобритания и САЩ твърдят, че Русия е изстреляла оръжие от

...
Великобритания и САЩ твърдят, че Русия е изстреляла оръжие от
Коментари Харесай

Великобритания и САЩ се тревожат - Русия тества космическо оръжие

Великобритания и Съединени американски щати настояват, че Русия е изстреляла оръжие от спътник в Космоса, съобщи BBC, представена от БГНЕС.
В свое изказване ръководителят на галактическата организация на Обединеното кралство маршал Харви Смит съобщи: " Загрижени сме от метода, по който Русия тества един от своите спътници, като изстреля снаряд с характерностите на оръжие ".
В изказването се споделя още, че сходни дейности " заплашват мирното потребление на Космоса ".
Преди това Съединени американски щати показаха опасения по отношение на този съветски сателит.
" Призоваваме Русия да заобикаля по-нататъшни сходни проби. Също по този начин призоваваме Русия да продължи да работи градивно с Англия и други сътрудници, с цел да насърчи виновното държание в космоса ", съобщи Смит.
Случаят ускори опасенията от нова конкуренция във въоръжаването в Космоса, добави той, като съобщи, че други страни също изследват технологиите, които могат да бъдат употребявани като оръжие в Космоса.
Съединени американски щати обявиха, че съветската сателитна система е същата, която провокира тяхното безпокойствие през 2018 година и по-рано тази година, когато Съединени американски щати я упрекнаха в маневриране покрай американски сателит.
При този финален случай военачалник Джей Реймънд, който управлява галактическото командване на Съединени американски щати, съобщи, че има доказателства, " че Русия е провела неразрушително тестване на галактическо противосателитно оръжие ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР