Великобритания едва се е съвзела от сватбата на принц Хари

...
Великобритания едва се е съвзела от сватбата на принц Хари
Коментари Харесай

Принцеса Евгения замисли жестоко отмъщение на Меган Маркъл, ето в какво е виновна съпругата на Хари

Великобритания едвам се е съвзела от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл и страната към този момент я чака още едно кралско празненство. На 12 октомври брачният възел ще завържат принцеса Евгения, дъщерята на мощна на Елизабет II принц Андрю, и нейният фаворит - предприемачът Джак Бруксбанк.

Младите хора са се срещнали преди цели 7 години. Оттогава техният разказ претърпя доста: 2 години принцесата на Йорк и нейният фаворит поддържаха връзка от разстояние, тъй като Евгения получи предложение за доста добра работа в Ню Йорк и тя не можеше да откаже.

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни кавги! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)


Близките им другари означават, че двамата са привлечени един към различен от общата им целенасоченост. Тя е принцеса, която цялостен живот би могла да се занимава с кралски отговорности, само че избра да гради кариера, то - наследник на счетоводител, въпреки и не безпаричен, който не се гнуси от всякаква работа, стига тя да го кара напред по пътя към задачите му.


Трябва да се означи, че Джак въпреки всичко не е чак толкоз от простолюдието. Неговият прапрадядо е бил граф на Лестър, а прародител му е заемал значим пост по времето на Джордж VI, а измежду далечните родственици са крал Едуард III и Яков II. Най-забавното е, че за своето потекло Бруксбанк разбра от публицистите, които желаеха да научат повече за възлюбления на принцесата.


Предложението Евгения получи през януари тази година по време на пътешестване до Никарагуа. Джак призна, че не е желал да прави предлагането по време на почивката, само че моментът, когато те гледали към вулкан и заобикалящата го хубост, бил извънредно подобаващ.


Романтичното предложение било направено даже без пръстен. Бруксбанк желал принцесата първо да утвърди дизайна на халката. В последна сметка тази концепция се оказала много добра: с изключение на брилиантите, пръстенът е декориран със сапфир с розов цвят (падпараджа), което е доста рядко в природата.



Джак и Евгения обаче трябваше няколко пъти да отсрочват сватбата си: ту братовчедът на принцесата вдигаше женитба, или към този момент със брачната половинка си възнамерява взаимно странствуване. Източници от английския кралски двор разкриха, че по този въпрос в кралското семейство даже е имало кавги.

Принцесата на Йорк даже решила самобитно да отмъсти на новоизпечената херцогиня на Съсекс - да провежда по-пищно празненство! И първите детайлности за идната женитба удостоверяват тази информация. Егвения се надява, че бракосъчетанието ѝ ще влезе в историята.



Известно е, че тържеството ще се състои в Уиндзорския палат. На него са поканени също и елементарни британци, както беше и при Хари и Меган. Известно е, че към този момент над 1200 англичани, които по никакъв метод не са свързани с кралското семейство, към този момент са получили предложения.

Да попадната на сватбата обаче ще могат и хората, които са спечелили специфична лотария.



Заявка за присъединяване в
лотарията може да подаде всеки гражданин на Англия. На 8 август ще се теглят спечелилите. Те обаче няма да участват в параклиса по време на самата венчавка пред Бога.


Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР