Великобритания е в очакване на добри новини за състоянието на

...
Великобритания е в очакване на добри новини за състоянието на
Коментари Харесай

Британският премиер в добро настроение след втора нощ в интензивното

Великобритания е в очакване на положителни вести за положението на премиера след две денонощия в интензивното.

Борис Джонсън реагира на лекуването, на което е подложен в интензивното поделение на болничното заведение „ Сейнт Томас “ в Лондон, в което беше признат в неделя вечер. Това беше доказано от публично известие, публикувано от „ Даунинг стрийт „ 10 в ранния следобяд през днешния ден.

В него се споделя още, че министър председателят е в болничното заведение " за деликатно наблюдаване " и остава клинично постоянен. Джонсън не работи интензивно, само че е в положение да беседва с всеки, с който пожелае, с цел да се осведоми за обстановката в страната.
Състоянието на Борис Джонсън се усъвършенства Британският министър председател няма потребност от спомагателен О2
" Състоянието му е било устойчиво през нощта. Той получава общоприетоо лекуване с О2 и диша независимо. Не му е нужна механично обдишване. В положително положение на духа е и в сходство с нормалната процедура, положението му се следи от близко в интензивното поделение ", заяви външният министър Доминик Рааб.

В изявление за ББС членът на държавното управление Едуард Аргар допусна, че ограничаващите ограничения за самоизолация и работа от у дома, въведени на 23 март за три седмици, няма да приключат както беше планувано - в понеделник.
Мобилизираха 20 хиляди пенсионирани лекари и медицински личен състав във Англия Освен това 750 хиляди доброволци се борят против COVID-19 на Острова
Най-голямата английска туристическа компания " Tui " през днешния ден анулира всички резервации за почивки през идващите пет седмици заради пандемията на ковид.

В известие до десетки хиляди клиенти се споделя, че всички пакетни пътувания до и в това число 14 май са анулирани, а всички почивки на круизни кораби са прекъснати най-малко до месец юни.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 593 16 24 42 Света 1 468 838 37 919 85 445 316 482 Заразени* Нови Починали България 593 16 24 Света 1 468 838 37 919 85 445
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР