Великобритания е унищожила доказателствата по случая с отравянето на Скрипал

...
Великобритания е унищожила доказателствата по случая с отравянето на Скрипал
Коментари Харесай

Лавров: Великобритания унищожи доказателствата по случая „Скрипал“

Великобритания е унищожила доказателствата по случая с отравянето на Скрипал и е получила политически изгоди от случая, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от английския вестник The Independent.
Сергей Лавров сподели, че държавното управление „ жестоко манипулира “ Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО), когато провокира смяна в разпоредбите, с цел да може да дефинира кой е виновен за офанзивите. Министърът разказа отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия като „ доста неприятно закононарушение “ и съобщи, че „ несъответствията “ по случая „ са доста тревожни “.
„ Борис Джонсън неотдавна загатна, че мястото се дезинфекцира...шест месеца, иби четири месеца след срутване на къщата, където те живееха...събаряне на къщата на служителя на реда “, сподели той за Channel 4 News.
“Всичко наподобява като поредно физическо заличаване на доказателствата. Като пейката в парка, която беше отстранена неотложно и несъмнено видео изображенията, на които се виждат служители на реда или бойци от специфичните сили в особено облекло, отиващи да огледат тази скамейка, към тях има хора без никаква отбрана, които се движат в близост.
На въпроса, дали упреква английската страна за прикриване на доказателствата, той отговори: „ Аз не изключвам това, откакто те не ни дават никаква информация “.
„ Разбира се, Англия се възползва политически от това, което се случва и това е забавна обстановка, при която страна, която напуща Европейски Съюз, дефинира политиката на Европейски Съюз за Русия “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР