Великобритания е длъжна да изгони всички руски сили за сигурност

...
Великобритания е длъжна да изгони всички руски сили за сигурност
Коментари Харесай

Кандидат за британски премиер: Ще изгоня руското КГБ от Лондон

Великобритания е длъжна да изгони всички съветски сили за сигурност и хора, свързани с тях. Това заяви претендентът за министър-председател, ръководител на комисията по външни работи на Камарата на общините Том Тугендхат по Sky News.

" Трябва да подсигуряваме сигурността на британците, по тази причина настоях да бъдат експулсирани сътрудниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и тези, които са свързани с тях, както и тези, които пропагандират желанията на диктатурата ", сподели Том Тугендхат.

Така политикът обясни февруарското си изказване по отношение на обстоятелството, че в отговор на началото на военните дейности в Украйна Англия би трябвало да изгони от Острова всички руснаци и да блокира сметките им.

Тугендхат изясни, че експулсирането не визира руснаците, които са пристигнали в страната заради заплаха за фамилиите им и към този момент са станали част от английското общество. По негово мнение, английското държавно управление надеждно пази тези хора в комплицираната обстановка.

На 7 юли английският министър председател Борис Джонсън разгласи оставката си. Той въпреки всичко даде обещание, че Англия ще продължи да поддържа битката на Украйна за независимост. От началото на военната експанзия на Русия държавното управление на Борис Джонсън изпрати военна техника в Киев и наложи невиждани наказания против съветски компании, предприемачи и банки.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР