Великобритания е богата на много прекрасни особености, които сме възприели

...
Великобритания е богата на много прекрасни особености, които сме възприели
Коментари Харесай

Какво не знаете за британците?

Англия е богата на доста прелестни особености, които сме възприели от филмите, малкия екран и други сходни.

Дали обаче всички британци са контета?

Дали всички те пият чай и обожават кралицата?

Дали всички живеят в провинцията и вървят на лов за лисици?

Отговорът естествено е негативен. Има обаче 20 неща за британците, които може и да не сте подозирали преди първото си посещаване в Обединеното кралство…

Ето ги:

Те в действителност се нервират, в случай че заставате от лявата страна на ескалатора...

... тъй като изпускането на влака, даже и идващият да идва след единствено 30 секунди, е нещо доста съществено за британеца.

Когато споделят, че " Няма проблем ", в действителност има, и още по какъв начин. Общо взето съществено сте ги разстроили.

Ако работите в офис с британци, те ще ви обичат цялостен живот, в случай че носите печени лакомства.

Като общо предписание, британците ценят искреността; необичайно, само че по-често те ви се сърдят, в случай че се пробвате да предпазвате възприятията им, като им говорите полуистини.

Повечето от тях имат двойнствено отношение към сарказма. Все отново си заслужава да внимавате за него.

Ако денят е безоблачен, бъдете подготвени в средата на следобеда за мрънкане, когато те решат, че е " прекомерно горещо ".

Те са внамиачени по Twister и Calippo, когато времето се затопли. Никога не сте чували за тях? Спокойно; това са единствено плодови ледени близалки.

Те са много резервирани, до момента в който не стартират да се леят вино и бира; тогава стартира нецензурният език и оглушителният смях. Не излизайте с родителите си вечер в компанията на подпийнал британец.

Те одобряват безкомпромисно вегетарианците и веганите; Англия е чудесно място за хората, които не обичат да вкусват месо.

Всички те са скрито наранени от представянето на британците в " Денят на независимостта " (и това е изцяло оправдано).

Голямата британска закуска е нещо прелестно; не бърчете нос при типа й. Целта е да изядете толкоз доста, че краткотрайно да забравите за махмурлука.

Когато вършиме комплимент на британец, не се изненадвайте, в случай че той въздъхне и наподобява леко обезпокоен от мненията ви. Той е възприел думите ви и в действителност е удовлетворен. Повярвайте ни.

Британците избират горещи питиета, само че не са толкоз обезумели по чая. Много британци имат благосклонности към еспресото, а и зеленият чай също е на респект.

Те обичат да си носят опакован обяд в офиса, и да приказват по какъв начин това им е икономисало " пъклен доста пари ", до момента в който в същото време харчат цяло положение в близкия пъб с сътрудниците си.

Те наподобява ненавиждат непознатите деца, като в същото време са неспособни да видят минусите на своите лични. Те обаче държат доста на дисциплината. Британските деца нормално се държат много обичайно.

Вярно е, че имат уязвимост към конфитюра, девънширския крем и кифличките. И вие ще придобиете тази уязвимост.

През множеството време те наподобява избират животните пред хората; изключително котките. Британците обожават котки.

Те са огромни пиячи - и не се тормозят да пият до степен да повръщат, след което да продължат. Любимите им неща за похапване в пъба са чипс и... кхм, свински обрезки. Които съставляват пържени във фритюрник и осолени части свинска лой.

Те нямат нищо срещу да ги назовават задръстени - в действителност даже ненапълно харесват това определение. Ако обаче ги наречете тесногръди, ще налетят на пердах.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР