Великобритания би имала цялата отговорност за напускане на ЕС без

...
Великобритания би имала цялата отговорност за напускане на ЕС без
Коментари Харесай

ЕП: Ако Великобритания напускане ЕС без споразумение - ще носи отговорност

Великобритания би имала цялата отговорност за овакантяване на Европейски Съюз без съглашение. Това се показва в резолюция, призната през днешния ден от Европейския парламент.

Екологичен потенциал намира за допустимо даването на спомагателна пролонгация на отдръпването. Споразумението за отдръпване е заслужено, уравновесено и дава правна сигурност, означават евродепутатите в признатата резолюция с 544 гласа "за ", 126 "против " и 38 въздържали се.

Съществуващото съглашение за отдръпване зачита "червените линии " на Лондон и правилата на Европейски Съюз, се показва в резолюцията. Екологичен потенциал акцентира, че съглашението пази правата и житейските избори на жителите на Европейски Съюз и на английските жители, дава опция за финансово споразумяване на отговорностите на Лондон към Европейски Съюз и дава отговор на настояването за временен период. Споразумението в допълнение дава нужната защитна мярка за Ирландия със отбрана на съглашението от Белфаст и обезпечаване на съдействието сред Севера и Юга, се показва в текста.

Екологичен потенциал показва подготвеност за връщане към първичното предложение на Европейски Съюз за защитна мярка, предопределена единствено за Северна Ирландия. Евродепутатите приветстват разглеждането на "алтернативни благоприятни условия ", в случай че са правно използвани и надеждни, и дават отговор на главните визии на Европейски Съюз. Те акцентират, че няма да одобрят съглашение за отдръпване без защитна мярка за Ирландия.

Екологичен потенциал отбелязва, че даже Англия да напусне Европейски Съюз без съглашение, не отпадат финансовите отговорности, отбраната на правата на жителите, както и спазването на съглашението от Белфаст. Това са нужни предварителни условия за поддръжката на евродепутатите за всевъзможни бъдещи връзки сред Европейски Съюз и Англия, се показва в резолюцията, представена от пресслужбата на Екологичен потенциал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР