Велико Търново. За втори път екипът на Фондация Нана Гладуиш

...
Велико Търново. За втори път екипът на Фондация Нана Гладуиш
Коментари Харесай

Велико Търново: В града ще се проведе кампания срещу рака на гърдата на 25 септември

Велико Търново. За повторно екипът на Фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “ със съдействието на Общината ще посети Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Каним всички дами с диагноза рак на гърдата в град Велико Търново на 25 септември пред постройката на Общината, където ще бъде паркиран Розовият кемпер на „ Една от 8 “. На 26 септември екипът на фондацията ще посети Комплексен онкологичен център – Велико Търново, с цел да се запознае и да поддържа прочувствено и на практика пациентите, които превеждат лекуване в центъра. Ще ги познаете по Розовия кемпер! Жените, които сега минават лекуване и техните близки, могат да се възползват от услугите, които се правят в розовия кемпер на фондация „ Една от 8 “. На място дамите могат да беседват с психолог. С тях ще бъде гримьор и кулинарен блогър. Екипът ще носи тюрбани, първоначални протези, аксесоари и брошури, които ще бъдат потребни за дамите, преминаващи на лекуване “, показват от фондацията.
С финансовата поддръжка на козметична компания Avon ще бъдат извършени безвъзмездни ехографски профилактични прегледи за рак на гърдата. Условието е дамите да са на възраст от 20 до 65 години, да не са били диагностицирани с рак на гърдата и да не са бременни. Ще бъдат прегледани безусловно гратис 130 дами в град Велико Търново.
Всеки, който желае, може да се запише за безвъзмезден профилактичен обзор на 18 септември и 19 септември, в часовете от 10.00 до 16.00 часа на телефон 0888 811 323.
Прегледите в град Велико Търново ще се проведат на 25 и 26 септември в постройката на Общината, ет 3, стая 306.
„ Обръщаме внимание, че заради големия интерес, до момента всички прегледи се изчерпват в границите на първия ден. С вас сме! До скоро виждане ”, приключват уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР