Велико Търново. За втора поредна година във Велико Търново се

...
Велико Търново. За втора поредна година във Велико Търново се
Коментари Харесай

Велико Търново: В града се проведе кръг от шампионата по стрийт фитнес

Велико Търново. За втора поредна година във Велико Търново се организира кръг от националния шампионат по стрийт фитнес. Близо 50 младежи и спортисти от цяла България демонстрираха уменията си на новата площадка за стрийт фитнес, инсталирана в междублоково пространство в кв. " Бузлуджа ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Средствата за новата облага са обезпечени по капиталовата стратегия на Общината.
В късата гала по откриването на площадката и на шампионата участваха спортният специалист от Община Велико Търново Георги Давидов и общинският консултант Жельо Желев. Надпреварата бе проведена от " Стрийт уъркаут България " и бе подкрепена както от общината, по този начин и от бизнеса.
Участниците в шампионата бяха разграничени в две категории – спортисти до 16-годишна възраст и мъже и дами над 16 година Победителите в първия клас ще се състезават за купата на София, а най-хубавите от категорията за дами и мъже ще се борят за присъединяване на международното състезание по стрийт фитнес. Финалите са на 7 юли в София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР