Велико Търново. Велико Търново взе две големи награди в дебютното

...
Велико Търново. Велико Търново взе две големи награди в дебютното
Коментари Харесай

Велико Търново: Две големи награди в дебютната инициатива „Образцова община“ за общината

Велико Търново. Велико Търново взе две огромни награди в дебютното издание на „ Образцова община “ - самодейност на вестник „ 24 часа “, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Старата столица взе призове за изцяло показване и в категорията „ Градски дух “. Наградите бяха връчени на кмета Даниел Панов от основния редактор на медията Борислав Зюмбюлев и регионалния шеф проф. Любомира Попова, а специфичен посетител бе районният министър Петя Аврамова.
Даниел Панов акцентира, че премиите са на всички великотърновци, тъй като актуалното развиване на града е обусловено от два доста значими фактора – публичната поддръжка и мощната гражданска интензивност. „ Благодаря на обществениците, с които се обединихме и работихме за идеята Велико Търново да получи самопризнание за историческа и духовна столица на България, на всички сътрудници, както и на екипа ми от общинската администрация “, разяснява Даниел Панов.
Панов поздрави основния редактор на „ 24 часа “ Борислав Зюмбюлев и целия екип на вестника. По думите му, акцията „ Образцова община “ отразява развиването на общините, градовете и обитаемоте места, както и напъните на локалната власт те да бъдат все по-привлекателни за жителите, за младежите, за вложения, бизнес, туризъм и просвета. „ Инициативата има и още една доста значима роля – разпространява положителните образци и резултати “, акцентира Панов.
Срещата и награждаването бяха почетени от кметове на общини от Северен Централен регион, регионални шефове, представители на бизнеса. Даниел Панов изрази благодарност към Петя Аврамова за помощта, която Регионалното министерство оказва на общините за планове във всяка една сфера – градска среда, просветителна и обществена инфраструктура и други „ Много е значима и поддръжката от държавното управление както за вложения в обособените общини, по този начин и с отпуснатите средства за завършването на автомагистрала „ Хемус “, по която се работи интензивно. Благодаря и на сътрудниците кметове – както за положителната работа в общините, по този начин и за взаимните ни старания за развиването на Северна България “, приключи Даниел Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР