Велико Търново. Велико Търново: Общината присъди наградата Трифон Иванов“ на

...
Велико Търново. Велико Търново: Общината присъди наградата Трифон Иванов“ на
Коментари Харесай

Велико Търново: Общината присъди наградата „Трифон Иванов“ на футболиста от ФК „Етър Велико Търново“ Стелиян Добрев

Велико Търново. Велико Търново: Общината присъди премията „ Трифон Иванов “ на футболиста от ФК „ Етър Велико Търново “ Стелиян Добрев. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от Общински съвет. Комисия с ръководител заместник-кметът на Общината Ганчо Карабаджаков е одобрил номинацията, направена от шефа на детско-юношеската школа на „ Етър ” Никола Велков.
Стелиян Добрев е футболист школата на ФК „ Етър Велико Търново “. Започва спортна активност в тимовете на детско-юношеската школа на ФК „ Видима Раковски “ – град Севлиево. От сезон 2014/2015 година е в школата на „ Етър Велико Търново “. Има съществена заслуга за представянето на тима на юношите в Държавно състезание през 2015 и 2017 година. В момента се състезава и играе като отбранителен полузащитник и централен бранител в другите гарнитури на клуба. Участник в Елитна юношеска група до 17 години. Той е главен играч в тима, а треньорът му гласоподава огромно доверие. „ Стелиян има борбеност, непримиримост и огромно предпочитание да се развие като футболист, на който да се разчита в мъжкия футбол. Освен добър и перспективен футболист е и доста добър възпитаник, първенец в Спортно учебно заведение – Велико Търново “, се показва в кандидатурата. Наградата „ Трифон Иванов “ ще бъде връчена за втора поредна година.
Призът се присъжда годишно на най-хубавия футболист на възраст сред 15 и 19 години, състезаващ се за клуб на територията на общината, и се връчва от кмета инж. Даниел Панов в границите на церемонията „ Спортист на годината “. В памет на именития бранител всяка година се организира детски футболен шампионат. Първото издание бе през 2015 година.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР