Велико Търново. Велико Търново. Конкурс, посветен на безопасността на децата

...
Велико Търново. Велико Търново. Конкурс, посветен на безопасността на децата
Коментари Харесай

Конкурс, посветен на безопасността на децата в интернет, обявиха във Велико Търново

Велико Търново. Велико Търново. Конкурс, отдаден на сигурността на децата в цифровия свят, разгласи Превантивния информативен център по наркомании при Община Велико Търново. Темата на надпреварата, което се провежда по случай Международния ден за безвреден интернет, е „ Интернет – моят различен свят “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново. Идеята е да се притегли вниманието към по-безопасното и отговорно прилагане на интернет и мобилни устройства от децата и младежите, тъй че те да могат да се възползват от опциите, предоставени от мрежата без опасности. Денят е част от напъните на сътрудници по целия свят да подсигуряват по-безопасен интернет за всички консуматори и изключително за младежите.

В състезанието могат да се включат всички възпитаници от 5 до 12 клас от учебните заведения в община Велико Търново. В период до 8 февруари те могат да подават своите произведения в една от категориите: арт изкуство или литературни творби на място в Превантивен информативен център с адрес: ул. „ Димитър Найденов “ №4, кв. Света гора, Велико Търново и/или на е-поща: [email protected].

Подробна информация за надпреварата можете да намерите на уеб страницата на Община Велико Търново или на телефон 0889/ 374 154 – Десислава Йорданова, ръководител на Общински съвет по наркотични субстанции.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР