Велико Търново. Световният ден на социалната работа показва колко важна,

...
Велико Търново. Световният ден на социалната работа показва колко важна,
Коментари Харесай

Даниел Панов, кмет на Велико Търново: Световният ден на социалната работа показва колко важна, трудна и необходима е тази хуманна по своето естество работа

Велико Търново. Световният ден на обществената работа демонстрира какъв брой значима, сложна и нужна е тази хуманна по своето естество работа. Това се показва в приветствен адрес на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов към обществените служащи с професионалния им празник, оповестиха от пресцентъра на Общината . Тази година 19 март е избран за Световен ден на обществената работа, който минава под мотото „ Осъзнаване значимостта на човешките взаимоотношения “.
„ Днес обществените служащи в целия свят празнуват достиженията на специалността. Този празник ни демонстрира какъв брой значима, сложна и в същото време какъв брой нужна е тази доста хуманна по своето естество работа. Защото в основата ѝ са поддръжката, съпричастността, партньорството за смяна за хората.
Всеки ден Вие - обществените служащи, потвърждавате своя висок професионализъм. С вашите старания и опит, с дисциплината и отговорността, с която подхождате, вие потвърждавате, че специалността ви е на първо място идея и предопределение. Бъдете здрави, въодушевени, мощни, стимулирани и упорити и постигайте все нови и нови професионални триумфи “, гласи приветственото послание на кмета Даниел Панов към обществените служащи.
За първи път Световният ден на обществената работа е маркиран през 2007 година по самодейност на Международната федерация на обществените служащи, в символ на благодарност към приноса им за богатството на международната общественост. Оттогава до момента този ден е отбелязван всеки трети вторник на месец март.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР