Велико Търново. Сертификат за успешно участие в състезанието School Enterprise

...
Велико Търново. Сертификат за успешно участие в състезанието School Enterprise
Коментари Харесай

Велико Търново: Сертификат за успешно участие в състезанието School Enterprise Challenge получи Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“

Велико Търново. Сертификат за сполучливо присъединяване в надпреварата School Enterprise Challenge получи Професионална гимназия по туризъм „ Д-р Васил Берон “ във Велико Търново. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Велико Търново инж. Славка Проданова, учител в образователното заведение. Поредното самопризнание за своя предприемачески дух, познания и умения, възпитаниците на гимназията са завоювали във фото-мини надпреварата „ Световен ден на уменията на младежите “.
Славка Проданова напомня, че от четири години Гимназията по туризъм във Велико Търново е единственото учебно заведение от България, което се състезава с близо 5000 учебни заведения от целия свят в надпреварата School Enterprise Challenge. Състезанието се организира всяка година от март до октомври и в него вземат участие млади бизнесмени от над 190 страни. Кампанията на надпреварата, по традиция, включва разнородни начинания. Всяко присъединяване на младежите е оценено от интернационална комисия.
„ През 2015 Гимназията по туризъм завоюва премията за район Източна Европа и Близкия Изток и получи правото да се назова „ Училище на млади бизнесмени “. През 2016 Поля Петрова-Янкова, преподавател по британски език, бе определена да бъде в борда на учителите-консултанти, а Деян Христов, възпитаник от специалността „ Организация на туризма и свободното време “, бе член на екипа от ученици-консултанти от петте континента. Те са единствените представители от България в консултантския екип на международното съревнование по предприемачество “, добави Славка Проданова.
Мария НЕДЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР