Велико Търново се нуждае от радикална промяна, защото от 6-7

...
Велико Търново се нуждае от радикална промяна, защото от 6-7
Коментари Харесай

Румен Петков: Весела Лечева е лицето на радикалната промяна, от която Велико Търново се нуждае

" Велико Търново се нуждае от радикална смяна, тъй като от 6-7 години градът няма кмет, а изпълнителен шеф ", съобщи водачът на АБВ Румен Петков, който пристигна в остарялата столица, с цел да поддържа претендента за кмет на Коалиция Българска социалистическа партия за България ", АБВ и " Движение 21 ".

" Великотърновци би трябвало да гласоподават за Весела Лечева, тъй като тя в директния и преносния смисъл е прецизен човек. Тя е от хората, които могат да споделят " не ". Весела не е от хората, които страдат от илюзорното чувство, че знаят и могат всичко. Сутрин тя не се разсънва с концепцията да обещае всичко на всички. Весела е честен човек и когато прави нещо, го прави със съзнанието, че то е потребно, а не да се обкичва по-късно с него. Весела е човек, за който " аз " върви след " ние " ", съобщи Петков. Според него Коалиция " Българска социалистическа партия за България ", АБВ и " Движение 21 " е направила мощна листа, която излъчва вероятност.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 „ След толкоз срещи с хора и общности, разбрах, че посредствеността ни е обзела и ние се задоволяваме с доста малко. А в действителност седим на дъното. Днес Велико Търново е град под междинното равнище по стопански напредък и развиване и това е обидно за великотърновци. Няма ясна стратегия за икономическо развиване, за запазване на културно-икономическото завещание, няма тактика за туризма, а това е главният бранш тук. Хората към този момент нямат вяра, че нещо може да се промени, тъй като дейностите са реплика на дейности. Много фойерверки и заря, а няма асфалт, водопроводи, канализация, а живеем в 21 век. Да, кметът не взема решение с указ повдигането на приходите, само че те идват с качествените вложители ", разяснява Весела Лечева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР