Велико Търново. С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново

...
Велико Търново. С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново
Коментари Харесай

Велико Търново: С атрактивна програма и истинско шоу в града ще бъде посрещната Новата 2018 година

Велико Търново. С атрактивна стратегия и същинско шоу Велико Търново ще посрещне Новата 2018 година, оповестиха от пресцентъра на Общината . Традиционен български фолклор, танцово шоу, R&B музика, поп шлагери и здрав електронен саунд ще подсигуряват отличното въодушевление на жителите и гостите на Старата столица, които ще се веселят на площад „ Майка България “. Подготвена е и празнична почерпка с месни хапки, банички с шансове, вино, бира и сладкарски произведения.
Празничната стратегия е проведена от Община Велико Търново, с поддръжката на компании сътрудници. Точно в среднощ в новогодишната нощ кметът Даниел Панов ще поздрави великотърновци и гостите на града. Шоуто ще стартира в 23.00 часа на 31 декември, а водещ ще е обичаният български артист Георги Мамалев. В 23.10 часа на сцената ще излезе звездата от „ България търси гений “ Метин Енимехмедов, който е в основната роля в спектакъла Star Wars Dance Show. Следват празничен благослов и одобрение от кмета Даниел Панов.
Точно в среднощ фойерверки ще озарят нощното небе, което ще заблести в разнообразни цветове. Танцьорите, музикантите и артистите от отбор „ Искра “ ще поведат обичайното за Нова година Дунавско хоро. С пъстра китка известният състав ще направи къса обиколка из фолклорните области на България.
В 00.30 часа на сцената ще излязат DEEP ZONE PROJECT и DJ ДИЯН, които ще показват най-хубавото от електронната и хаус музика. Финал на празничната стратегия ще са осъществяванията на R&B певицата Сантра и известния поп-изпълнител Кристиян Янкулов.
Благодарение на взаимната работа сред Община Велико Търново, Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и частна охранителна компания, за сигурността на жителите и гостите са взети всички нужни ограничения. Още от 20.00 часа основната улица „ Васил Левски ” ще бъде затворена за придвижване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР