Велико Търново. Приключиха дейностите по подмяна на тротоарни настилки в

...
Велико Търново. Приключиха дейностите по подмяна на тротоарни настилки в
Коментари Харесай

Велико Търново: Приключи подмяната на тротоарни настилки в Дебелец

Велико Търново. Приключиха дейностите по замяна на тротоарни настилки в Дебелец. Това оповестяват от пресцентъра на Кметство Дебелец . Над 30 000 бетонови павета смениха старите плочки. Реновираната пешеходна повърхност е общо 700 квадратни метра. Текущите поправки са осъществени на оживените места в централната част на обитаемото място. С нова настилка е тротоарът на ул. „ Петър Мазнев “ пред Здравната работа, Детската ясла, Пенсионерския и Младежкия клуб; на основната улица – „ П. Е. Търновски “ до автобусната спирка; от двете страни на обособеното площадно пространство, част от ул. „ Васил Левски “. Стара, отъпкана пътека, се трансформира в нова алея в градския парк. Пешеходните зони са облагородени с растителност – шубраци и декоративни дръвчета, нови пейки и кошчета.
Ремонтите са осъществени със средства от бюджета на Кметството. Строителните работи са направени взаимно от наши служащи и външни реализатори.
Тенденцията е след реновиране на централната градска част, поетапно да продължи подмяната и оформянето на пешеходните сектори и по вътрешните улици на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР