Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на

...
Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов присъства на празнична Литургия в манастира „Света Богородица” в Арбанаси

Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов участва тази заран на празничната Литургия в манастира „ Свето Успение Богородично ” в Арбанаси. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с него беше и кметът на Велико Търново Даниел Панов.
На Голяма Богородица - 15 август, манастирът има храмов празник, чества и архитектурният резерват Арбанаси, който е част от стоте национални туристически обекта на България. На огромния християнски празник поклонници от разнообразни краища на света се стекоха при манастира, с цел да се помолят пред чудотворната икона на Света Богородица. Председателят на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов се преклони пред светинята и възпламени свещичка за здраве на всички миряни и за разцвет на България.
„ За мен е огромно наслаждение да отбележа Успение Богородично дружно с жителите на с. Арбанаси. Днес е един от най-големите християнски празници. Нека в фамилиите на всички българи светлината на този празник да донесе здраве, уют, естетика и съгласие. Честито на всички именници и на жителите на Арбанаси “, показа Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР