Велико Търново. Общините Велико Търново и Монтана споделиха опит и

...
Велико Търново. Общините Велико Търново и Монтана споделиха опит и
Коментари Харесай

Велико Търново: Общината сподели опит и добри практики в сферата на социалните услуги с Община Монтана

Велико Търново. Общините Велико Търново и Монтана споделиха опит и положителни практики в областта на обществените услуги. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Експерти от Община Монтана и шефове на обществени услуги имаха работно посещаване в старопрестолния град. Гостите бяха посрещнати от заместник-кмета по филантропични действия Ганчо Карабаджаков и от шефа на общинската дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ Росица Димитрова. Те ги срещнаха с развитата мрежа от обществени услуги във Велико Търново.
Акцент бе подложен върху грижата за възрастни и за хората с увреждания. Росица Димитрова акцентира дългогодишния опит на общинската администрация във Велико Търново в сферата. Сред тематиките на диалог бяха компликациите и провокациите при грижата за възрастните и за хората с увреждания. В работната среща участваха и отраслови специалисти от двете общините, както и шефове на центрове за обществени услуги в остарялата българска столица.
Представителите на Община Монтана посетиха Центъра за обществена рехабилитация и интеграция за възрастни и лица с увреждания над 18 година и Центъра за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена назадничавост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР