Велико Търново. Натоварен е трафикът по улица Магистрална“ в областния

...
Велико Търново. Натоварен е трафикът по улица Магистрална“ в областния
Коментари Харесай

Велико Търново: В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Твръдица и Елена заради пропадане на пътното платно и наличие на свлачище

Велико Търново. Натоварен е трафикът по улица „ Магистрална “ в регионалния център. Интензивно е придвижването и в региона на пътен възел „ Качица “, Южен пътен възел и по „ Беляковско шосе “. Колони от коли има по бул. „ България “, към Кооперативния пазар и пощата, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Настилките в града са сухи, времето – облачно, само че без превалявания. Улиците „ Силвестър Пенов “ и „ Шейново “ са затворени заради ремонт на водопроводна мрежа. Други въведени ограничавания във Велико Търново няма. Екипи на полицията наблюдават за вярното протичане на придвижването. Патрули има на входовете и изходите на града.
Отворен за придвижване е Проходът на Републиката, само че там към момента е в действие предизвестието за заплаха от падащи камъни. В едната лента се реализира придвижването в сектор от пътя сред Твръдица и Елена. Причината е проваляне на пътното платно и съществуване на свлачище. Ограничението е въведено в правата от км 47+800 до км 48+000, а срокът за привършване на ремонта е 5 юли. Затворен за товарни коли над 10 тона е път -551 Дебелец - Средни колиби - Елена. Обходният маршрут е през Дебелец - В.Търново - Лясковски кантон - Миндя - Елена и назад. Ограничено е придвижването в сектор от пътя сред селата Стефан Стамболово и Обединение. Забраната е въведена за правата от км 16+700 до км 26+113, а повода е осъществяване на ремонтни действия. Обходният маршрут е през село Полски Сеновец и град Полски Тръмбеш. Ремонтите би трябвало да приключат до края на юни.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР