Велико Търново. Натоварен е трафикът по основните улици и булеварди

...
Велико Търново. Натоварен е трафикът по основните улици и булеварди
Коментари Харесай

Велико Търново: Движението се осъществява в една лента в прохода Твърдица – Елена от км 47 до км 48 поради пропадане на пътното платно и наличие на свлачище

Велико Търново. Натоварен е трафикът по главните улици и булеварди във Велико Търново в утринните часове, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Велико Търново . Времето е слънчево. Температурата на въздуха е 21 градуса. Пътните настилки са сухи. Интензивно е придвижването на пътен възел „ Качица “ и ул. „ Магистрална “, която част от основен път София – Варна. Всички светофарни уредби в града работят обикновено. Автобусите от градския превоз се движат по график за работен ден. Извършват се поправки на водопроводна мрежа в остарялата градска част на Велико Търново. На места придвижването се реализира в едната лента.
Сухи са пътните настилки на територията на региона. Отворен за придвижване на всички транспортни средства е Проходът на Републиката. Не се позволява прекосяване на товарни коли над 10 тона през прохода Твърдица – Елена. Движението от км 47 до км 48 се реализира в една лента заради проваляне на пътното платно и съществуване на свлачище. Ограничено е придвижването по път Горна Оряховица – Арбанаси заради ремонтни действия. Обходният маршрут е от Горна Оряховица до пътен възел с път I-4 до село Шереметя, по път VTR 1014 до с. Арбанаси и назад. Срокът за осъществяване на ремонтните действия е до 30 юни.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР