Велико Търново. Местният бизнес в България е подложен на административен

...
Велико Търново. Местният бизнес в България е подложен на административен
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Иво Христов, БСП: Местният бизнес в България е подложен на административен рекет, а населението е обезсърчено

Велико Търново. Местният бизнес в България е подложен на административен рекет, а популацията е обезсърчено. Това демонстрират срещите ми с хората, съобщи пред публицисти във Велико Търново претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Иво Христов, който е на среща с гласоподаватели в града, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Залата се оказа тясна за всички симпатизанти на партията. Христов напомни, че единствено за предходната година към 30 000 българи са напуснали страната, а към 2 милиона наши сънародници се намират зад граница. Това, по думите му, са тежки контузии, които могат да се излекуват единствено със промяна на модела на ръководство. „ Това, което ги прогонва от България, не са ниските приходи, тъй като има и други страни с ниски приходи, а задушливото чувство за неправда “, акцентира претендентът за евродепутат.
Той изрази вяра, че след пет години Европа ще е доста по-солидарна, доста по-свободна и по-самостоятелна, защото към днешна дата тя няма лична външна политика заради липса на европейска защита. Най-важното съгласно Христов е да се запази обществената страна. „ Всички тематики, които са част от предизборната акция, са значими, само че вътрешният залог е по-голям от европейския, тъй като победа на тези избори ще значи причина за предварителни парламентарни избори. Това е витално значимо за България, защото виждаме, че ръководещата коалиция затъва в корупция с всеки идващ ден. Така че, това е главната борба, главният залог за тези избори “, добави още Иво Христов. Той разяснява също, че гневът измежду народа е всеобщ.
Луиза ТРАНЧЕВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР