Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов гласува за

...
Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов гласува за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Даниел Панов, кмет на Велико Търново: Гласувах за още една крачка към доброто бъдеще на нашите деца

Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов гласоподава за бъдещето на Велико Търново, на България и Европа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . В 12.00 часа той подаде своя избор в СУ „ Вела Благоева “ в кв. „ Бузлуджа “. Панов акцентира, че от епохи насам е ясно, че България и Европа са взаимно свързани със своята история, че българският народ е дал доста за развиването на Стария континент.
„ Виждаме през последните години, че към по-добро се трансформират и Велико Търново – Историческата и духовна българска столица, и България. Това нямаше по какъв начин да се случи без поддръжката, която получаваме от Европейския съюз. Чрез европейската взаимност Велико Търново, българските градове и обитаеми места стават по-добри за живеене, за обучение, за бизнес и вложения, за просвета и туризъм.
Нека всеки от нас намерения за смисъла на днешния ден за бъдещето на нашите деца. Нека не се оставяме на подправените политически вести и създадем още една крачка напред към бъдещето, към развиването на България. А това става първо, като отидем да гласуваме “, разяснява Даниел Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР