Велико Търново. Илюзионен магичен спектакъл за малки и големи ще

...
Велико Търново. Илюзионен магичен спектакъл за малки и големи ще
Коментари Харесай

„Пътуващ магичен театър“ гостува в малките населени места на Великотърновска община

Велико Търново. Илюзионен магичен театър за дребни и огромни ще гостува през лятото в дребните обитаеми места на Великотърновска община. От Регионалния исторически музей във Велико Търново оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново , че планът „ Пътуващ магичен спектакъл “ е част от Културния календар на локалната администрация и се осъществя от Джи Ем Джи шоу груп ЕООД с поддръжката на метни читалища. Основната му цел е да обогати и улесни достъпа на жителите от по-малките и отдалечени селища до качествени професионални културни събития, което е приоритет залегнал в Стратегията за развиване на културата на Община Велико Търново.

В дните до 27 август Пътуващият магичен спектакъл минава през селата Балван, Ветринци, Миндя, Къпиново, Церова кория, Пчелище, Велчево, Присово, Шемшево, Леденик, Хотница и Вонеща вода. В спектаклите илюзиониста Фикси ще бъдат показани номера от всички магични жанрове. Редом с класическите фокуси, операции и илюзии публиката ще се наслаждения и на четене на мисли от разстояние и доста други забавни чудесии. Настроение и доста страсти ще провокира включването в представленията на фенове от публиката. Неотменна част от екзотиката на представленията ще е присъединяване на доста и разнообразни животни в номерата – гълъби, зайци и други, които ще се появяват, изчезват или трансформират благодарение на голям брой апарати, особено конструирани за тях.

Пътуващият магичен спектакъл потегли от Балван, а на 25 юни ще гостува във Ветринци. Спектаклите са с вход свободен, а при провеждането им ще бъдат спазвани всички противоепидемични ограничения.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР