Велико Търново. Филмов маратон Лятно кино под звездите“ започва след

...
Велико Търново. Филмов маратон Лятно кино под звездите“ започва след
Коментари Харесай

Велико Търново: Филмов маратон „Лятно кино под звездите“ започва след няколко дни в града

Велико Търново. Филмов маратон „ Лятно кино под звездите “ стартира след броени дни във Велико Търново по самодейност на кмета на старопрестолния град Даниел Панов. Начинанието ще бъде допълнение към културния календар на Старата столица. Под намерено небе жителите и гостите на града ще могат да се насладят на едни от най-нашумелите български и международни кино заглавия на огромен екран. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Лятното кино ще бъде проведено в Летния спектакъл в парк „ Марно поле “ и ще продължи от 16 август до 15 септември в това число. Филмите ще предложат многообразие и доста страсти както в летните вечери, по този начин и при започване на есенния сезон.
Прожекциите навън ще са всяка вечер след залез слънце на голям екран, който ще бъде инсталиран в Летния спектакъл. За лъчение на филмите ще бъде употребена най-съвременна техника, гарантираща високо качество съвсем на това в новите киносалони. Любителите на седмото изкуство ще могат да видят хитови български и задгранични филми, както и най-горещите заглавия за сезона.
Билетите ще могат да бъдат закупени на място, директно преди всяка прожекция. За да е по-пълно удоволствието от филмите ще бъдат оферират пуканки и безалкохолни питиета.
„ Филмите навън са страхотна опция за прелестно и пълноценно превозване на летните вечери. Очаквайте скоро афиша на „ Лятно кино под звездите “ “, споделят уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР