Велико Търново. Единственият шанс да излезем от сегашната ситуация е

...
Велико Търново. Единственият шанс да излезем от сегашната ситуация е
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Иво Христов във Велико Търново: Единственият шанс да излезем от сегашната ситуация е гражданската енергия да се материализира във вот

Велико Търново. Единственият късмет да излезем от сегашната обстановка е гражданската сила да се материализира във избор. Това сподели пред жителите на Велико Търново претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Иво Христов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той добави, че за 10 години, откогато ГЕРБ е на власт, други страни са заели лидерска позиция в границите на Европейския съюз. Христов разяснява, че подобен е казусът с Полша, без която към този момент не може да бъде взето значимо решение в Европейски Съюз. " Други страни откриха своя стопански модел – като Словакия, която стана център на автомобилното произвеждане в Източна Европа. А през това време България налива асфалт и ряза ленти, прогони 2 млн. души зад граница, разгради своите обществени системи като опазване на здравето, обучение, защита и сигурност и през днешния ден живее в очакване на своята мудна демографска гибел “, съобщи Иво Христов. Кандидатът за евродепутат сподели още, че вярата се разсънва – има българи, които се събират, въодушевено пълнят залите, задават въпроси Той бе безапелационен, че в последните години България не се ръководи през институциите, а през малкия екран, тъй като Бойко Борисов е един доста добър артист. „ Той улавя публичните настроения с изключителна вътрешен глас и ги отиграва със съответния скеч – рязане на ленти, разкриване на фабрики, даже и към този момент работещи “, разяснява още Иво Христов.
Иво Христов съобщи, че ГЕРБ съзнателно слагат по-тесни рамки на държавния бюджет, с цел да генерират остатък, с който да разполагат по време на избори. Той добави, че ГЕРБ е морално рухнала партия, която събира масовка от служители и по този метод основава чувство, че зад ГЕРБ стои внушителна мощ. " За да се промени обстановката у нас, с цел да има предварителни избори, има единствено едно изискване - би трябвало листата на „ Българска социалистическа партия за България “ да победи “, безапелационен бе Иво Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР