Велико Търново. Даниел Панов беше успешен кмет, Велико Търново върви

...
Велико Търново. Даниел Панов беше успешен кмет, Велико Търново върви
Коментари Харесай

Областният председател на СДС – Велико Търново Мирослав Трифонов: Подкрепяме Даниел Панов за трети мандат, защото е успешен кмет

Велико Търново. Даниел Панов беше сполучлив кмет, Велико Търново върви в вярната посока, по тази причина Съюз на демократичните сили поддържа кандидатурата му за трети мандат и в община Велико Търново се явяваме ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с обща листа за общински съветници. Това показа пред публицисти Мирослав Трифонов – регионален ръководител на Съюз на демократичните сили, който е осми в листата с номер 43, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Мирослав Трифонов се кандидатира за четвърти мандат в локалния парламент в остарялата столица. „ И в трите мандата работихме доста добре с партия ГЕРБ. С нея извървяхме години на непосредствен път, само че не дружно. Политическото съглашение сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили преди европейските избори сподели, че форматът е сполучлив. Надявам се след локалните да го развием и надградим ”, разяснява Мирослав Трифонов.
Той напомни, че преди четири години Съюз на демократичните сили беше част от Реформаторския блок. Независимо, че е била в различен формат, кметът Даниел Панов и екипът му са приели огромна част от направените капиталови оферти. Над 60 % от тях са изпълнени, тъй като са положителни за Велико Търново и общината.
„ Убеден съм в успеха на десните и свободомислещите хора, на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Изборна борба ще е забавна, а успеха е ясна ”, заключи Трифонов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР