Велико Търново. Членове на Териториална организация на Съюза на слепите

...
Велико Търново. Членове на Териториална организация на Съюза на слепите
Коментари Харесай

Членове на Съюза на слепите във Велико Търново бяха на екскурзия в Казанлък

Велико Търново. Членове на Териториална организация на Съюза на слепите – Велико Търново, съпроводени от чиновник на Дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ при Община Велико Търново, участваха в еднодневна екскурзия до Долината на розите и град Казанлък. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
При своето еднодневно посещаване 20-те членове на организацията, имаха опция да посетят културни и исторически забележителности, измежду които Тракийската гробница, Музей на розата, Исторически музей „ Искра “ и други Средствата за транспортни разноски обезпечи Община Велико Търново, по отношение на осъществяване на локалните политики за подкрепяне на хора с увреждания.
Тази година Териториална организация на Съюза на слепите – Велико Търново ще означи своята 40-годишнина с концерт, който ще се състои на 16 октомври 2019 година от 10.00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново. Събитието ще бъде маркирано с доста посетители и другари на организацията, като входът е свободен за всички искащи да уважат събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР