Велико Търново бе домакин на поредна работна среща за основаването

...
Велико Търново бе домакин на поредна работна среща за основаването
Коментари Харесай

Даниел Панов оглави учредителния комитет на Организацията за управление на Старопланински туристически район

Велико Търново бе хазаин на поредна работна среща за основаването на Организация за ръководство на Старопланински туристически регион. Кметът на старопрестолния град Даниел Панов бе определен за ръководител на учредителния комитет на бъдещата конструкция, а шефът на Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “ Борислав Йорданов бе акредитиран да я съставлява. И двете номинации бяха гласувани с цялостно болшинство.

В работната среща участваха представители на 10 общини – Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Златарица, Ловеч, Антоново, Троян, Априлци, Вършец и Дряново. Присъстваха също регионалните шефове на Велико Търново и Ловеч проф. Любомира Попова и Георги Терзийски, както и членове на две туристически сдружения.

Даниел Панов приветства участниците и уточни, че бъдещата организация уголемява опциите на институции, неправителствени организации и бизнес да работят в партньорство за още по-богат туристически артикул, рекламата и маркетинга му.

Концепцията за туристическото райониране, основана от Министерството на туризма, планува Велико Търново да бъде център на Старопланинския регион.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР