Велико Търново. 63-ма човека, сред които и три семейства, се

...
Велико Търново. 63-ма човека, сред които и три семейства, се
Коментари Харесай

Велико Търново: 63-ма човека се включиха във втория етап на пролетната кампания „Движи се и победи“

Велико Търново. 63-ма индивида, измежду които и три фамилии, се включиха във втория стадий на пролетната акция „ Движи се и победи “. Той се организира през миналия уикенд, а крайния пункт на маршрута бе Преображенския манастир, оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от Регионалната здравна ревизия в остарялата столица. Най-малкият участник бе Иван Николов на 9 години от ОУ „ Св. Патриарх Евтимий “,а най-възрастният – още веднъж Христо Христов на 91 години от Велико Търново. Измерено беше кръвното налягане на 31 лица.
Организаторите на „ Движи се и победи – пролет 2019 ” канят всички искащи да преминат и третият маршрут на акцията, който ще се състои на 1 юни (събота) до парк Ксилифор.
По традиция, той ще приключи със спортно-туристически празник. На сцената за всички деца ще бъде проведено изобразяване с тебешири и върху балони по тематиката „ Аз вдишвам свободно “ във връзка 31 май – Световен ден без тютюнев пушек.
„ Движи се и победи “ се организира за деветнадесета поредна година. Инициатори са РЗИ – Велико Търново, Община Велико Търново, Туристическо сдружение „ Трапезица 1902 ” и Младежки дом – Велико Търново, и минава под егидата на ръководителя на Великотърновския общински съвет.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР