Велико Търново. 50-годишен юбилей чества Целодневна детска градина Соня във

...
Велико Търново. 50-годишен юбилей чества Целодневна детска градина Соня във
Коментари Харесай

Велико Търново: Детска градина „Соня” отбеляза своя 50-годишен юбилей в Музикално-драматичния театър

Велико Търново. 50-годишен празник празнува Целодневна детска градина „ Соня ” във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Годишнината беше маркирана с цветен празник, а в центъра на програмата бяха надарените деца. С доста песни, танци и сценки те зарадваха многочислените посетители, запълнили огромната зала на Музикално-драматичния спектакъл „ Константин Кисимов ”.
Кметът Даниел Панов почете тържеството и връчи подаръците от Община Велико Търново по случай юбилея – Старопрестолна грамота, ваучер за нова техника, посещаване на куклен спектакъл и детско празненство за най-малките и екскурзия в страната за по-големите деца.
„ Със своите чудесни осъществявания децата ни зарадваха извънредно доста. Сигурен съм, че всеки в тази зала се е заредил с позитивната и чиста сила, на която са притежател дребните великотърновци. Това е доста скъпо във време, в което сме непрекъснато облъчвани от подправени вести и политически операции. Благодаря на учителите и възпитателите в детска градина „ Соня ”, че са толкоз отдадени в името на нашите деца – бъдещето на Велико Търново, че ги възпитават в дух на родолюбие, че ги учат да почитат фамилията, историята, традициите и обичаите ни. Благодаря на директорката доктор Жаклин Павлова, че надгражда постигнатото от нейните прародители, които също заслужават нашата благодарност ”, разяснява Даниел Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР