Велико Минков, който претендира, че е баща на по-малкото от

...
Велико Минков, който претендира, че е баща на по-малкото от
Коментари Харесай

Велико Минков: Габриела Славова е психически нестабилна, притеснявам се за детето си

Велико Минков, който претендира, че е татко на по-малкото от децата на Габриела Славова, съобщи, че е обезпокоен от освобождението ѝ от ареста и от вероятността тя да отглежда двете ѝ деца. Според Минков тя не е в устойчиво психическо положение и може да навреди на децата.

Габриела Славова, подсъдима за убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев, беше пусната под домакински арест преди два дни.



" Съдийката сподели, че майчината грижа била незаменима за децата. Определено съм обезпокоен за осъществяването на ново закононарушение. Защото ето - в случай че ѝ дадат децата, желая да попитам каква е тази незаменима майчина грижа? Вземете образеца с Кристина Дунчева от Сандански, която умъртви двете си деца на 5 и 3 годинки с над 30 удара с нож, тъй като мразела татко им и желала да му отмъсти. И в експертизите се споделяше, че тя е вменяема и просто имала личностно разстройство, което е аналогично и с Габриела. Тя е безусловно вменяема, съгласно мен има нарцистично личностно разстройство. С каква убеденост споделят съдиите, че няма да извърши друго закононарушение, изключително когато загатват, че би трябвало децата да са при нея? Аз се тормозя за моя наследник, тормозя се и за другото момче, което, макар че не е мой наследник, аз си го обичам доста. Притеснявам се, тъй като Габриела, самата тя и отбраната ѝ споделиха, че тя не е в положително психологично положение. Как по този начин тя - прекарал инсулт, и в неприятно психологично положение, ще гледа тези две деца под домакински арест? ", означи Минков пред БНР.

До дни се чакат резултатите от ДНК теста, който би трябвало да покаже дали Минков е биологичен татко на по-малкото дете на Габриела Славова.



Според Минков сега двете деца се отглеждат при прелестни условия от майката на Пейо Пеев и нямат тежки здравословни проблеми, както твърди Габриела.

" Децата са в прелестно положение, безусловно изрично. Трябва да питате и обществените, те ще го потвърдят, уверен съм. Малкото дете, моят наследник, си вика, пее прелестно. Тези изказвания на Габриела, че има някакви проблеми с ларинкса, няма никакви индикации за това, тъй че с наслада мога да кажа, че децата са си безусловно добре, в сигурна среда, добре отглеждани и несъмнено е заменима тази майчина грижа, която мисля, че Габриела е неглижирала в това отношение децата ", съобщи Велико Минков.



Първото съвещание по делото за бащинство, което той води в Бургас, е планувано за 14 май.

" Очаква смели дейности от страна на на съдиите и с привременни ограничения да ми дадат детето за развъждане ", съобщи още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР