Великият цесекар, част от знаменитото червено трио с Любослав Пенев

...
Великият цесекар, част от знаменитото червено трио с Любослав Пенев
Коментари Харесай

Легендата Емил Костадинов взриви с уникална СНИМКА

Великият цесекар, част от популярното „ алено ” трио с Любослав Пенев и Христо Стоичков, бе видян да вика „ всичко коз ” в компанията на свои другари.

Един от най-обичаните български футболисти, създател на някои от най-важните голове за златното потомство на националния тим по футбол през 90-те години на XX век, плющеше карти на фрапе и минерална вода.

Само преди дни отговорникът за юношеския и младежкия народен тим влезе в новинарския поток с изказването, че се надява възпитаниците на Александър Димитров да прибавят нови точки към актива си след семейството на Русия.

„ Стартът на младежите беше отличен. Направихме добър мач като за първи през акцията. Победихме на непознат терен, и то много безапелационно. Това не ни се бе случвало скоро. Стартът е добър и се надявам, че против Русия ще затвърдим положителната игра от Естония ”, сподели членът на Изпълкома на БФС.

„ Всички би трябвало да работим дружно за триумфа на всеки един народен тим. Дано имаме нови мотиви за наслада ”, надява се легендата на ЦСКА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР