Великият Майкъл Джордан е кръшкал на бившата си съпруга с

...
Великият Майкъл Джордан е кръшкал на бившата си съпруга с
Коментари Харесай

Въздушния кръшкал с жената на колега

Великият Майкъл Джордан е кръшкал на някогашната си брачна половинка с друга баскетболна половинка. Шокиращото разобличаване направи актрисата и певица Тами Роман.

Тя разгласи, че някогашната й най-хубава другарка Дженифър Уилямс е имала връзка с Въздушния, до момента в който той пишеше история с екипа на Чикаго Булс. Тогава баскетболната легенда беше женен за първата си жена Хуанита. В момента брачна половинка на Джордан е Ивет Прието - някогашната другарка на Хулио Хосе Иглесиас.

Самата Дженифър бе половинка на Ерик Уилямс, който също може да се похвали с добра кариера под двата коша. Певицата и някогашният играч от НБА се разведоха през 2011-а след четиригодишен брак.
 Тами избълва шокиращото разобличаване в последния епизод на риалитито " Баскетболни съпруги ". Тя направи това в отговор на не изключително вежлив коментар по неин адрес от някогашната й приятелка.

" Ще чуете това и ще ме наречете лъжкиня, само че получих доказателства. Така че не мисля, че би трябвало да ми отговаряте. Продаде душата си за подправени другари ", разгласи Тами по адрес на Дженифър.

Уилямс се закани да съди някогашната си другарка. Но Тами не се тормози, тъй като може да покаже доказателствата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР