Великият и непобедим Тайсън Фюри нокаутира Дилиан Уайт и обяви,

...
Великият и непобедим Тайсън Фюри нокаутира Дилиан Уайт и обяви,
Коментари Харесай

Фюри: Имам яйцата на Кинг Конг, сърцето на лъв и мисленето на Магьосника от Оз

Великият и несломим Тайсън Фюри нокаутира Дилиан Уайт и разгласи, че се отдръпва от бокса. Той разгласи, че не се интересува от реванша сред Усик и Джошуа.

Фюри даде 30-минутна конференция след края на мача и изброи всичките си трофеи на професионалния бокс.

" Дори през днешния ден да не беше нокаут, а решение след 12 рунда, бих се радвал. За мен постоянно е значимо да надвивам. През последните години моят екип и аз открихме, че мога да нокаутирам всеки различен тежка категория. Мога да употребявам тежестта си. Никога не съм мислил за това преди, тъй като имах този неосезаем жанр, гмуркания и подхлъзвания. Но силата и тежестта ми изплатиха дивиденти в последните борби. С Деонтей Уайлдър да вземем за пример може да го преборите в 12 рунда, а той с един удар да ви смъкна на пода. Радвам се за Дилън Уайт, направи милиони долари през днешния ден. Той не се биеше с добър първенец, а с легенда. Аз съм човек, който има " яйцата " на Кинг Конг, сърцето на лъв и мисленето на Магьосника от Оз ", сподели Фюри.



" Преди третия дуел с Уайлдър стояхме със брачната половинка ми Парис в къщата във Вегас и ѝ споделих: " Това е последната ми борба, скъпа. Не мога повече да върша това ". Тя отговори: " Радвам се да го чуя. Нека този мач ти е финален ". След мача застанах под душа и си споделих: " Абсолютно, това е за финален път. Няма да има повече борби ". Тогава ми се обади Франк и сподели, че можем да създадем борба за завръщане на Уембли. Казах на Парис, че би трябвало да приема друго предизвикателство, би трябвало да мина през целия този звук още веднъж. Сега завършвам и желая да завърша като втория международен първенец в тежка категория в историята, след Роки Марчиано и да си потегли непобеден. Не изключвам присъединяване си в демонстративни мачове. Франсис Нгану беше тук през днешния ден, той е в моя лист с претенденти, можем да създадем хибриден пердах – боксови ръкавици, ръкавици на UFC, клетка, кръг. Той е страшилище, аз съм страшилище ", съобщи Фюри.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР