Великият финал при мъжете на “Уимбълдън” ще се помни дълго

...
Великият финал при мъжете на “Уимбълдън” ще се помни дълго
Коментари Харесай

Sportal Open: Повече ли заслужаваше Джокович да триумфира на Уимбълдън?

Великият край при мъжете на “Уимбълдън” ще се помни дълго от почитателите на спорта и дълго ще се дава за образец в бъдеще. Именно триумфът на Новак Джокович над Роджър Федерер в най-продължителната борба за трофея в историята на шампионата бе акцент в следващия епизод на единственото българско предаване за тенис “Sportal Open”.

За разлика от 5-часовата борба сред великаните Джокович и Федерер, женският край продължи единствено 55 минути и Симона Халеп унищожи Серина Уилямс с 6:2, 6:2. Какви са акцентите от конкуренцията при дамите също бяха оценени в студиото от водещите Никола Кацаров и Даниел Любомиров.

Рубриката #Гришомания още веднъж бе налице с най-актуалните вести към Григор Димитров преди началото на американския сезон на твърди кортове.

Кои тенисисти попаднаха в рубриките “Уайлд кард” и “Непредизвикана грешка”? Гледайте “Sportal Open” и ще разберете всичко най-важно от света на тениса през миналата седмица!

Гледайте “Sportal Open” по Sportal TV и Sportal.bg онлайн в 18:00 часа, а след това вижте цялостен запис във видеосекцията на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР