Великите творци никога не умират, защото това, което оставят, живее

...
Великите творци никога не умират, защото това, което оставят, живее
Коментари Харесай

Играта, която ще увековечи музиката на Avicii

Великите създатели в никакъв случай не умират, тъй като това, което оставят, живее личен живот, безграничен от преходността на плътта.

В XXI век това предписание е още по-изпълнимо, защото технологиите ни дават опция по да съхраняваме, пазим и предаваме изкуството под най-различни форми.

Такъв е казусът с Тим Берглинг, по-известен под псевдонима Avicii, който преди повече от година напусна този свят, само че остави зад тила си ритми, които ще въодушевяват и вълнуват още години наред.

Тази седмица научихме, че към Коледа ще се появи игра, която по доста пъстър и динамичен метод ще ни накара да си тананикаме някои от най-големите шлагери на починалия диджей.

Играта се назовава AVICII Avector и много прилича известната мобилна игра Dancing Line, в която би трябвало да направляваме триизмерна линия през стеснен лабиринт, до момента в който всеки завой е в синхрон с музиката.

От филмовия откъс на играта виждаме обаче, че тя ще е много по-разнообразна, цветна и вълнуваща, а в листата от ритми са включени 25 от най-популярните части на Avicii.

Част от приходите от играта ще отиват непосредствено към фондацията на Avicii, която се занимава с обучение във връзка с психическите компликации и аргументите, заради които хората приключват живота си.

Играта ще е налична за собственица на Nintendo Switch, Playstation, Xbox и районен съд, само че не виждаме причина да не я забележим и в Гугъл Play и App Store.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР