Великденските празници в Бургаска област ще преминат под засилено полицейско

...
Великденските празници в Бургаска област ще преминат под засилено полицейско
Коментари Харесай

Бургаската полиция призова водачите да са толерантни и търпеливи на пътя

Великденските празници в Бургаска област ще преминат под засилено полицейско наблюдаване. Проверки ще се вършат както за превишена скорост, по този начин и за приложимост от страна на водачите, на алкохол и наркотични субстанции.
В инспекциите по празниците, ще се включат екипите снабдени с мобилни камери. Не единствено по пътищата, само че и в обитаемоте места на района, ще патрулират цивилни служители на реда.Тяхната съществена задача е, да не бъде засенчен празникът поради обири, да се обезпечи сигурността в храмовете и домовете на хората, които са избрали да прекарат Великден на друго място.
" По полицейска линия за предварителна защита на домовите обири са планувани редица гласни и негласни ограничения за наблюдаване, в това число и в дребните обитаеми места и вилни зони ", сподели комисар Неделчо Рачев, шеф отдел " Охранителна полиция и КАТ " при ОДМВР Бургас.
Той заяви и положителната вест за жителите на комплекс „ Меден рудник “, които са принудени да стоят в тапи, поради ремонта на единствения път за комплекса. И двете платна на бул. „ Захари Стоянов” ще бъдат отворени за придвижване от 26 април до края на празничните дни. Същото се отнася и за бул. „ Проф. Якимов”, в жилищен комплекс „ Славейков “, чийто ремонт продължава с нанасяне на маркировка на ремонтираната част от пътя.
От КАТ предизвестяват, че на 25 и 29 април се лимитира придвижването на тежки камиони по автомагистрала „ Тракия “, с цел да не се натоварва в допълнение пътният поток.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР