Великденски фестивал ще се проведе и тази година в Благоевград.

...
Великденски фестивал ще се проведе и тази година в Благоевград.
Коментари Харесай

„Easter Fest 2019” забавлява жители и гости на Благоевград

Великденски фестивал ще се организира и тази година в Благоевград. На 27 и 28 април центърът на града ще стане още по-празничен.
Тази година към музикалния „ Easter Fest ” е включен и арт базар, където поданици и посетители на регионалния център ще може да прегледат творенията на локални и гостуващи актьори. На базара ще се оферират ръчно юридически фон за дома, часовници, домакински мед, апетитен тахан, детски играчки, просветителни кукли, бижута, сувенири и забавни фешън оферти.
 
Тази година ще има и дрескод за „ Easter Fest 2019 ”. Всеки посетител на събитието би трябвало да бъде облечен с шарена тениска на обичан анимационен воин или на обичана поп&рок тайфа.

В съботната заран от 10 часа, Ganache Cake School ще провежда работилничка за деца, в която, като се изключи че децата ще се забавляват с обичайното боядисване на великденски яйца, ще спомогнат да се съберат средства за дребната Лия, която има потребност от помощ, с цел да проходи.
Освен работилницата, всички останали участници в организацията на празничните дни, също се включват към идеята „ Великден за Лия “. От 12 часа за музиката ще се грижи радио Aura.

Истинското празненство стартира и двата дни в 15 часа. Участие ще вземат страхотните музикални очаквания от Presto Music School, Златка Таскова Пиано клас и Вокално студио „ Фа диез “, а парти-мейкъри ще бъдат DJs LINE UP, DJ Bibi BG, Chris BG MC NAMURO, Dj Ross & Atanas Naso Georgiev N A S O, DiMO (BG) (official)& Mr.K.

Организатори и сътрудници на събитието са Община Благоевград, „ Bar Memo “, „ Swing Bar “, „ Rock House “, „ Verde Blagoevgrad “, „ MeatLove ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР