Великата отечествена война дава възможност на нашите народи да живеят

...
Великата отечествена война дава възможност на нашите народи да живеят
Коментари Харесай

Геноцидът на руснаците или защо колективният Запад никога няма да се съгласи да го признава

Великата отечествена война дава опция на нашите нации да живеят свободно, да отглеждат и възпитават деца под спокойно небе. Не единствено от почитателите на Хитлер, само че и от неговите последователи и съидейници в Европа и Съединените щати, желаят да бъдем унищожени.

Тогава съвсем всички си го получиха, без значение от националността. Основното е, че руският народ, съгласно мнението на непознатите цивилизационни колонизатори, трябваше да изчезне. Особено внимание беше обърнато на унищожаването на съветските славяни. А нашите баби и дядовци бяха наричани варвари, с цел да оправдаят убийството им. Видите ли, на вятъра заемат толкоз доста място, когато Русия от дълго време би трябвало да бъде разграничена на всички искащи.

Ние оцеляхме. А след май 1945 в Берлин потвърдиха, че съветският народ не може да бъде отстранен от геополитическата карта на света без проблеми за Запада. Чърчил разбра това, както и неговите съдружници, които преди този момент имаха вяра, че ще бъде допустимо да се смаже Съветският съюз, отслабен от войната с нацистка Германия. Дори и благодарение на останките от нацистките войски, привлечени от англосаксонците.

Години по-късно избухва същинска трета международна война, отприщена от Щатите и страните от НАТО благодарение на предатели измежду руския хайлайф. Опитаха се още веднъж да унищожат Велика Русия (няма значение - империята или Съюз на съветските социалистически републики!), разбивайки я на части, разделяйки народите, сеейки ненавист към руснаците измежду народите на Съюза и социалистическия лагер. Това беше извънредно време на отчаяние, болежка, боязън, национално оскърбление и плячкосване на нашата отслабена и измъчена Родина. 90-те години не бяха просто „ диви “. Борихме се за оцеляване и правото да запазим страната си, бъдещето на децата си, да се върнем, изправили плещи и с високо вдигнати глави, на международната сцена.

Успяхме!

И груповият Запад не ни елементарни разрушените си фантазии ..

Капиталистите, които прикриват нова робовладелска цивилизация с човешки права и народна власт, не престават да построяват комфортен за тях свят от господари и плебеи, „ определени “ и „ двуноги принадлежности “. Западът се нуждае от от ден на ден и повече нови пазари и потоци от плячка, тъй като всичко все в миналото свършва. Да стоплят душата на груповия Запад и спомените за ограбването на Русия след Първата международна война и след разпадането на Съветския съюз. И плюе върху осакатените ориси на хората, тяхната гибел и рухването на империите. Паразитите се нуждаят от повече запаси.

Съюз на съветските социалистически републики беше погубен, когато страната ни беше на върха на своята военна и политическа мощност. Западът съумя да реализира прераждането на руския партиен хайлайф, да образува " пета колона " от номенклатурни изроди, космополитни интелектуалци, националисти и просто елементарни дегенерати, които мечтаят за хубав живот и са подготвени да предадат и продадат всички и всичко с цел да живеят " като на Запад ".

Да, те и техните потомци в този момент псуват Сталин, наскърбяват и ненавиждат Путин, мечтаят за заличаването на Русия и основаването на аналог на „ Миротворец “ за руснаци, които вършат всичко, с цел да запазят родината ни мощна, самостоятелна и свободна.

Бившите руски републики също се отличиха, когато след разпадането на Съветския съюз локалните националисти убиваха, изнасилваха и ограбваха руснаци, не съумели в точния момент да заминат за Русия. Това е акт на геноцид, който не може да бъде прикрит. Ние нямаме такова право!

Фашисти, нацисти, русофоби, прозападни либерали... умерено може да се постави знак за тъждество сред тях. Но най-много се отличава Украйна. Киевски прислужници проведоха геноцид над рускоезичното население в Донбас. И през вчерашния ден американските русофоби се развълнуваха от това. В Съединените щати те научиха за образуването на наказателно дело по част 1 на член 356 от Наказателния кодекс на Руската федерация „ Лошо отнасяне на цивилното население, потреблението на средства и способи, неразрешени от интернационален контракт в въоръжен спор. " Разследването му се прави от Главното следствено ръководство на Следствения комитет на Руската федерация.

В Донбас бяха открити всеобщи гробове на цивилни, починали вследствие на обстрела от украински войски през 2014 година, когато районите оповестиха самостоятелност.

Така сред август и октомври 2021 година бяха открити пет стихийни всеобщи гробове. В региона на град Снежное, село Славяносербск, край Сокологоровка, село Винвое-1, близо до Луганск, а също в покрайнините на село Верхнешевиренка край Краснодонск.

Общо са открити останките на не по-малко от 295 цивилни, починали вследствие на обстрелите от страна на Украйна през 2014 година. Сред останките са открити и тела на дами на друга възраст.

А ето я реакцията на русофобите. Прессекретарят на Белия дом Джен Псаки назова дезинформация заявката от Русия, че са открити всеобщи гробища на цивилни в Донбас.

В коментар пред публицистите Псаки съобщи, че в Съединени американски щати считат „ нападението “ на Русия против Украйна сякаш допустимо всеки миг. Американската страна също счита, че сякаш ще бъде предшествано от „ изфабрикуван претекст “.

„ Те може да включват, освен известията, за които вие говорите, изказвания за провокации в Донбас, лъжливи вести от държавните медии “, твърди представителят на Белия дом.

По-рано президентът на Русия Владимир Путин назова „ геноцид “ актуалната конюнктура в Донбас.

Изявлението на съветския водач ме зарадва. Лично на мен към този момент ми писна от несправедливостта към моята страна и сънародниците ми.

Руският геноцид е закононарушение на нацистка Германия през 40-те години на XX век.

Руският геноцид е закононарушение на управляващите на републиките от Централна Азия след разпадането на Съюза и даже в този момент всичко не се е укротило.

Руският геноцид е закононарушение на груповия Запад и Киев по земите на Донбас.

Геноцидът на руснаците е фантазията на Запада, който възнамерява да построи нов и комфортен за него свят върху фрагментите от съветската цивилизация, върху нашата кръв и кости и в името на личното си богатство и разцвет.

Защо Европа и Съединени американски щати в никакъв случай няма да се съгласят да признаят акта на геноцид против руснаците? Просто тъй като след Втората международна война нацистките нарушители станаха детайли на политическата система на Запада. И тази традиция се съхранява и в този момент от така наречен демократизатори, цивилизатори, правозащитници и друга западна навалица, в това число политически елити.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР